Hoera voor 100 jaar CTC!

In 2023 vierden we een knap en succesvol jubileum. Met activiteiten en spannende terugblikken zeggen we gefeliciteerd en kijken we naar de toekomst. Doe met ons mee!

Sinds 1923 maakt CTC over heel Zweden en op verdere plekken het verschil in woningen. Hier kunt u lezen over onze geschiedenis, onze slimme innovaties en onze reis die wordt voortgezet.

100 boeiende jaren met CTC

— dit is onze geschiedenis

In 1923 richtte een 47 jaar oude ingenieur het bedrijf CTC op. Enkele jaren later leidde zijn vindingrijkheid tot een compleet nieuwe manier om warmte en warm water te genereren. Volg ons op onze reis door tien decennia, van de geniale ingeving van Gunnar Tellander tot de innovaties van vandaag.

100 boeiende jaren met CTC

Het mysterie van de naam CTC

— Wat betekent CTC?

Als u zoekt naar informatie over de oorsprong van CTC in Google, leest u dat de bedrijfsnaam afkomstig is van de namen van de oprichters: Celsius, Tellander en Clarin. Maar is dit echt waar en was er ooit een man die Clarin heette? Hoewel dit misschien wel het geval is geweest, doen er vandaag de dag twee verschillende theorieën de ronde over de reden waarom de naam CTC bestaat uit deze drie specifieke initialen. 

Het mysterie van de naam CTC

Zeven baanbrekende innovaties

— hoe CTC de technologie heeft vooruitgeholpen

CTC streeft er altijd naar intelligente oplossingen te vinden om mensen het leven gemakkelijker en comfortabeler te maken. Honderden ideeën werden getest, ontwikkeld en verfijnd. Dit zijn de zeven innovaties die voor CTC en de klanten van CTC in de loop der jaren het meest hebben betekend.

Zeven baanbrekende innovaties

“De energietransitie in Europa biedt geweldige mogelijkheden"

Een gezonde en succesvolle honderdjarige: Zo beschrijft CEO Helene Richmond CTC. Nu kijkt ze naar de toekomst. Lees meer over haar visie voor de komende jaren en de geest die volgens haar het bedrijf kenmerkt. 

“De energietransitie in Europa biedt geweldige mogelijkheden"

CTC gedurende honderd jaar