Een warmtepomp kopen

Een warmtepomp kopen

Overweegt u een warmtepomp aan te kopen?

Het kopen van een warmtepomp is een goede investering voor zowel uw portemonnee als het milieu. Met een warmtepomp van CTC bespaart u tot 85% op uw verwarmingskosten. U verhoogt de waarde van uw woning en verlaagt tegelijkertijd uw lopende kosten. Een warmtepomp maakt gebruik van zonne-energie die is opgeslagen in de lucht, de grond en meren. De energie is gratis, milieuvriendelijk en draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot. Wanneer u een warmtepomp van CTC koopt, helpen onze deskundige distributeurs u bij het vinden van de juiste maat warmtepomp. Een CTC-systeem is gebouwd om u jarenlang van warmte en zekerheid te voorzien. U kunt de warmtepomp ook gebruiken om een kamer te koelen of een zwembad te verwarmen.

Overweegt u een warmtepomp aan te kopen?

Iedereen kan een warmtepomp kopen

Warmtepompen zijn populairder dan ooit. Doe mee en maak ook een verschil!

U hoeft geen expert te zijn — uw lokale CTC-partner zorgt voor alles. In de warmtepompgids worden de verschillende stappen voor, tijdens en na de aankoop beschreven. 

Bekijk onze handige warmtepompgids —een goed uitgangspunt voor een beter begrip.

Tips, inspiratie en nog veel meer

Welkom bij onze blog "Life with a heat pump". Hier vindt u artikelen en materialen die u kunnen inspireren en ideeën geven over waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een verwarmingsoplossing.

Naar de blog

Een veilige investering!

Met CTC kun je je ontspannen in de wetenschap dat je een van de meest betrouwbare warmtepompen op de markt installeert, die ook nog eens wordt geleverd met royale garanties.

Onze productcategorieën:

Bodemwarmtepompen
Bodemwarmtepompen

Met een aardwarmtepomp van CTC kun je tot 85% besparen op je verwarmingskosten. Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van zonne-energie die is opgeslagen in de grond. De energie die wordt gebruikt is gratis, milieuvriendelijk en helpt de CO2-uitstoot te verminderen. 
Om toegang te krijgen tot deze energiebron wordt een met vloeistof gevulde collectorslang in diepe boorgaten of horizontaal in de grond of in een meer geplaatst. De vloeistof die in de collectorpijp circuleert, wordt verwarmd door de warmte van de zon die in de grond is opgeslagen. De vloeistof gaat door de warmtepomp, waar een compressor de temperatuur verhoogt door middel van een koelmiddel en een warmtewisselaar in een gesloten systeem.

Lucht/water-warmtepompen
Lucht/water-warmtepompen

Met een lucht/water-warmtepomp van CTC bespaar je tot 75% op je verwarmingskosten. Een lucht/water-warmtepomp zet energie uit de lucht om in verwarming en warm water. Het is eenvoudig te installeren omdat er geen boorgaten of lussen in de grond nodig zijn. De gebruikte energie is gratis, milieuvriendelijk en helpt de CO2-uitstoot te verminderen.

Binnenmodules
Binnenmodules

Alle binnenmodules van CTC zijn uitgerust met een uniek regelsysteem dat wordt gebruikt om de verwarmingsbehoeften van uw huis te berekenen. Het regelsysteem zorgt ervoor dat de warmtepomp efficiënt werkt en dat de juiste hoeveelheid warmte en warm water wordt geproduceerd. Het regelsysteem is toegankelijk via een gebruiksvriendelijk touchscreen.