Zweedse kwaliteit sinds 1923.

Over ons

Met 100 jaart ervaring werken we actief aan een duurzame en fossielvrije samenleving. Wij ontwikkelen en produceren al onze warmtepompen in de Zweedse streek Småland. Wij bieden een breed scala aan producten aan, zoals bodem/water warmtepompen, lucht/water warmtepompen, binnenmodules, opslagtanken enz.

Onze oorsprong loopt terug tot 1923, toen we Zweedse huizen begonnen te verwarmen. Onze groene ketels hebben in heel Europa verwarming geleverd aan miljoenen huishoudens. Wij waren het eerste bedrijf dat verwarmingsketels met ingebouwde warmwaterproductie aanbood en WE introduceerden als eerste de lucht/water warmtepompen. Het is dan ook niet overdreven om te zeggen dat we deze industrie hebben ontwikkeld.

CTC is een van de toonaangevende fabrikanten van verwarmingsproducten in Europa. Wij zijn gevestigd in Småland en maken — samen met Bentone en Turboflame —deel uit van Enertech AB, een bedrijf dat wereldwijd producten verkoopt.

CTC staat voor gemoedsrust, kwaliteit en duurzaamheid.

Poster

Milieu en duurzaamheid

Milieu/duurzaamheid ISO-14001

Onze duurzame product- en systeemoplossingen zijn bedoeld om het milieu voortdurend te verbeteren en de impact op het milieu te beperken. Daarom houden we bij alles wat we doen van nature altijd rekening met het milieu, via onder meer de volgende benaderingen:

  • Voortdurend op de hoogte blijven van de milieuwetgeving en zorgen voor naleving met een grote marge.
  • Ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van producten die veilig, energie-efficiënt en milieuvriendelijk zijn en die ook veilig kunnen worden weggegooid of gerecycled.
  • Processen en werkmethoden gebruiken die de impact op het milieu minimaliseren.
 
Informatie over het recycleren
Verpakkingen moeten voor een correcte VERWERKING VIA een AFVAL VERWERKEND BEDRIJF of bij uw verkoper worden binnengebracht. Alle warmtepompen hebben onderdelen die moeten worden GERECYCLEERD.. Neem voor hulp contact op met uw installateur of ga zelf naar het recyclingcentrum. Het is belangrijk om de koelvloeistof, compressorolie en elektronica van de pomp op de juiste wijze te recyclen. Andere CTC-producten moeten ook worden gerecycled. Neem contact op met een installateur als u niet zeker weet wat het recyclingproces is.

Kwaliteit

Kwaliteit ISO-9001

We bouwen vertrouwen op bij onze klanten door ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Het is zowel voor onze klanten als voor ons van cruciaal belang om kwaliteit te garanderen bij alles wat we doen — van ontwikkeling, productie en marketing tot verkoop, service en ondersteuning. Daarom verbeteren we onze kwaliteit VOORTDUREND door:

  • onze organisatie, kwaliteitssystemen en werkmethoden voortdurend te beoordelen en aan te passen aan de behoeften, opgedane ervaring en informatie van onze klanten en werknemers. ALSOOK AAN de vereisten van autoriteiten.
  • producten op tijd en in de juiste hoeveelheid te leveren, en te werken volgens specificatie en prestaties.
  • te voldoen aan de verwachtingen en belangen van klanten, of deze te overtreffen.

 

Download het operationele beleid van CTC

Download hier het ISO-certificaat van CTC

Kwaliteit

Werk met ons samen

Enertech AB is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van verwarmingsproducten en is vertegenwoordigd in een groot aantal landen wereldwijd. Het bedrijf omvat de merken CTC, Bentone en Turboflame.

We hebben ongeveer 250 gedreven medewerkers die de wereld voorzien van duurzame energieoplossingen. Alle ontwikkeling en productie vindt plaats in Ljungby. We werken in een omgeving met tevreden en ambitieuze medewerkers, korte beslissingswegen en hoge plafonds.

Bij Enertech zijn we altijd op zoek naar ambitieuze medewerkers. Hier krijg je de kans om je vaardigheden, kennis en creativiteit te ontwikkelen. Wij hechten waarde aan teamgeest, innovatie, klantgerichtheid en de wil om je voortdurend te ontwikkelen.

De geschiedenis van CTC