EnergyFlex geeft u de volledige keuzevrijheid voor de toekomst

Sluit uw verwarmingssysteem aan en breid het uit met vrijwel alle soorten verwarmingsbronnen

EnergyFlex is een unieke oplossing die standaard op al onze warmtepompen en binnenhuismodules zit. Met EnergyFlex heeft u de vrijheid om eenvoudig en op elk gewenst moment, kosteneffectief en in één systeem verbinding te maken met andere warmtebronnen, zwembaden en tanks. Het systeem is gebaseerd op een milieuvriendelijk, zuinig en flexibel verwarmingssysteem bestaande uit een CTC-warmtepomp. Als u vervolgens een van onze intelligente alles-in-één tanks aansluit, bent u op alles voorbereid — ongeacht of er lucht/water warmtepompen of bodem/water warmtepompen worden gebruikt. Bij CTC zijn we altijd al sterk voorstander geweest van flexibele systemen. Daarom krijgt u altijd EnergyFlex als u investeert in een van onze warmtepompen. De basis van de milieuvriendelijke EnergyFlex is de warmtepomp.

Nu beginnen - later toevoegen

Begin met een warmtepomp. Dan kun je je verwarmingssysteem gemakkelijk aansluiten en aanvullen met zowat alles: zonneverwarming, extra tanks, kachels, hout, elektrische en pelletketels.

Vrijheid zonder extra kosten

Het beste van alles is dat deze flexibiliteit niets extra kost. Het is standaard bij al onze warmtepompen. Zonder het gedoe en de complexiteit van systeemoplossingen. In plaats daarvan schakel je gewoon in, regel je het en begin je te genieten. En geld besparen. De gemene deler zijn verwarmingssystemen op waterbasis, radiatorsystemen of vloerverwarming.

Ja, ik wil meer weten over EnergyFlex

Neem contact met ons op — De eerste stap naar een beter verwarmingsrendement.

Het is geweldig dat u heeft besloten om de eerste stap te zetten naar een beter verwarmingsrendement! Als u kiest voor een warmtepomp van CTC, kiest u ook voor een professionele installatie en nog vele zorgeloze jaren. Dit betekent dat u uw tijd kunt besteden aan dingen die u liever doet —u hebt de vrijheid om te kiezen!

Vul uw gegevens in zodat een CTC-vertegenwoordiger contact met u kan opnemen.