Driftprobleem myUplink

Driftprobleem myUplink

Momenteel ondervinden sommige gebruikers problemen bij het verbinden met myUplink, waarbij de verbinding met de server wordt onderbroken. We zijn ons bewust van dit probleem en werken er hard aan om het op te lossen.

De fout uit zich in het feit dat je als klant de volgende foutcodes in je warmtepomp kunt krijgen:

  • I046: Geen serververbinding / Geen serververbinding
  • E168: Geen serververbinding / Geen serververbinding

We willen benadrukken dat de functionaliteit van de warmtepomp niet wordt beïnvloed door de foutcodes. De warmtepomp blijft gewoon werken. De elektriciteitsprijsregeling kan echter tijdelijk worden uitgeschakeld, wat betekent dat de warmtepomp in deze periode niet kan worden geregeld op basis van de elektriciteitsprijs.

 

Wat kan ik doen totdat de fout is verholpen?

  • In sommige gevallen kan de fout tijdelijk worden opgelost door de internetkabel los te koppelen, 10 seconden te wachten en vervolgens weer aan te sluiten. Soms moet je het scherm opnieuw opstarten om myUplink weer te laten werken.
  • Negeer de alarmcodes I046/E168 van de warmtepomp. De warmtepomp blijft gewoon werken (let op andere foutcodes).
  • Schakel de elektriciteitsprijsregeling tijdelijk uit. De instelling is te vinden onder Geavanceerd/Definiëren/Communicatie/Elektriciteitsprijsnr.


We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit kan veroorzaken en stellen je geduld op prijs terwijl we werken om het probleem op te lossen.

Omdat veel mensen op dit moment contact opnemen met onze support, kan de wachttijd langer zijn dan normaal. We hopen dat u geduld met ons zult hebben.


Bedankt voor uw geduld en begrip.

Gepubliceerd: 2024-07-03