Automatisering in nieuwe warmtepompen en binnenhuismodules

Automatisering in nieuwe warmtepompen en binnenhuismodules

"De producten hebben een nieuw ontwerp, een nieuw display en een zeer hoge afwerking gekregen. Met innovatieve oplossingen en modern ontwerp verhogen we de norm aanzienlijk", aldus Ulf Göthenqvist, Head of Sales bij CTC.

In het najaar van 2020 werd een nieuwe serie warmtepompen en binnenhuismodules geïntroduceerd, die nog meer gemak bieden. Het elegante ontwerp van de warmtepomp maakt het een natuurlijk onderdeel van het interieur van woningen en grotere panden.
 
De geïntegreerde automatische regeling is klimaatgestuurd en houdt rekening met zowel de binnen- als de buitentemperatuur. 

"Dankzij het nieuwe geïntegreerde touchscreen van de warmtepomp kunt u eenvoudig zowel de verwarming als het warme water aanpassen en slimme informatie over de werking van de warmtepomp opvragen", aldus Ulf Göthenqvist.

Voordelen van de nieuwe producten

  • Nieuw modern ontwerp en een zeer hoogwaardige afwerking
  • Nieuw geïntegreerd touchscreen
  • Flexibele captatie-aansluiting
  • Nieuwe interface voor eenvoudige navigatie
  • Standaard internetaansluiting
  • Weergave spiegelen in thuisnetwerk, via tablet, mobiel, enz.
  • Klaar voor de toekomst voor verbinding met Alexa, Google Home enz.

De volgende producten zijn in 2020 geïntroduceerd

CTC GSi 600 is een serie toerentalgeregelde bodem/water warmtepompen gebaseerd op de vorige succesvolle CTC GSi-serie en wordt geïntroduceerd in drie modellen: CTC GSi 608, 612 en 616.

 
CTC GS 600 is de volgende stap in de evolutie van de populaire CTC GS-serie en wordt geïntroduceerd in twee modellen: CTC GS 606 en 608.

 De CTC EcoZenith i360 is de nieuwe, verbeterde en elegantere versie van de CTC EcoZenith i350-binnenhuismodule. Verkrijgbaar in twee modellen: CTC EcoZenith i360L en i360H.

De CTC EcoVent i360F is een nieuw, stijlvol, slim en zuinig concept voor gebouwen met luchtuitlaatverwarming. De CTC EcoVent i360F kan tot 30 procent meer besparen dan een traditionele luchtuitlaatwarmtepomp.

CTC Ecologic M en L, met geavanceerde regeling van de warmtepomp, die voortbouwt op de beproefde CTC Ecologic en wordt geïntroduceerd in twee verschillende modellen.
 
 
 

Gepubliceerd: 2020-09-28