Wie is CTC

Met meer dan 100 jaar ervaring werken we bewust aan een duurzame en fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de Småland-regio van Zweden. We bieden een breed assortiment aan producten, zoals grondwarmtepompen, lucht / water-warmtepompen, binnenunits en regelingen.


We volgen onze wortels terug tot 1923 wanneer Celsius, Telander en Clarin samen een bedrijf oprichten en vanaf dan Zweedse huizen beginnen te verwarmen. We waren toen het best bekend voor onze groene ketels, die miljoenen gezinnen in heel Europa verwarmden. Wij waren het eerste bedrijf dat verwarmingsketels met ingebouwde warmwaterverwarming aanbood en wij waren de eersten die lucht-waterwarmtepompen introduceerden in 1981. Het is daarom niet overdreven om te zeggen dat wij de industrie hebben ontwikkeld.

Sinds 2015 leggen we ons enkel toe op warmtepompen, met sterke focus op innovatie, kwaliteit en comfort. Met ons EnergyFlex concept en warmwater productie in doorstroom zijn we uniek in de sector.

CTC is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van verwarmingsproducten. We zijn gevestigd in Småland en we zijn - samen met Bentone, Turboflame en Osby Parca een onderdeel van Enertech AB, dat producten over de hele wereld verkoopt.

Wij staan voor gemoedsrust, kwaliteit, comfort, efficiëntie en duurzaamheid!

CTC Wereldwijd

Milieu en kwaliteit

Milieu en duurzaamheid ISO-14001:

Onze product- en systeemoplossingen zijn gericht op continue verbetering en het verminderen van eventuele invloeden op het milieu. Onze focus op alle milieuaspecten in alles wat we doen vatten wij samen in de volgende uitspraken:

  • Voortdurend actualiseren met betrekking tot milieuwetgeving en met een ruime marge voldoen aan deze wetten en voorschriften.
  • Producten ontwikkelen, produceren en verkopen die veilig, energiezuinig en milieuvriendelijk zijn en die ook op een veilige manier afgedankt of gerecycleerd worden.
  • Processen en werkmethoden gebruiken die de impact op het milieu minimaliseren.
Download ISO Certificate 14001


Kwaliteit ISO-9001:

Met de hulp van de hoge kwaliteit van onze producten creëren we voortdurend vertrouwen voor onze klanten. Kwaliteit maakt deel uit van ons hele proces van ontwikkeling tot productie, inclusief marketing en verkoop. Service en ondersteuning is cruciaal voor onze klanten en voor ons als bedrijf. We zullen daarom onze kwaliteit blijven verbeteren met de volgende verklaringen:

  • Organisatie, kwaliteitsborgingssystemen en workflow zullen voortdurend worden heroverwogen en aangepast aan de huidige situatie en de omgeving op basis van ervaring uit de markt en informatie van onze klanten en medewerkers of door nieuwe wetgeving van overheden.
  • Leveren van het correcte functionele product volgens de correcte specificaties en prestaties van onze producten op het juiste moment en in de juiste aantallen.
  • Tegemoetkomen aan de verwachtingen en interesse van klanten voor onze producten.
Download ISO Certificate 9001

Werken bij CTC

Enertech AB is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van verwarmingsproducten.
We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen voor CTC Benelux! Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden, kennis en creativiteit te ontwikkelen. We waarderen teamgeest, innovatie, klantgerichtheid en de bereidheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen.
Wil jij ook meewerken aan de groei op de Belgische markt van een van Europa’s meest toonaangevende fabrikanten van warmtepomp-oplossingen?

There are no job vacancies at present

Onze geschiedenis