Sören geniet van de productie op volle snelheid

Sören geniet van de productie op volle snelheid

2016-11-30

Maak kennis met Sören Myrup, een van onze ervaren monteurs bij CTC, die al sinds 1999 bij het bedrijf werkt. Destijds, net voor de komst van het nieuwe millennium, waren ketels het leeuwendeel van de bedrijfsactiviteiten, terwijl de productie van warmtepompen verscholen zat in een klein hoekje van de productie. Maar naarmate de warmtepompen populairder werden, breidde het oppervlak dat ze in de productie opnamen aanzienlijk uit.

Tegenwoordig omvat een groot deel van Sören's werk het assembleren en solderen van warmtepompen. Door zijn uitgebreide ervaring is Sören goed op de hoogte van de meeste productiefaciliteiten en kan hij overal naar toe springen waar hij nodig is.

- Je moet van het ene station naar het andere springen, afhankelijk van wat er nodig is, maar het is erg leuk omdat het werk op deze manier gevarieerder is. Je wordt een 'manusje van alles' wanneer je werkt zolang ik werk, zegt hij.

Na 17 jaar in het bedrijf is Sören nog steeds zo gelukkig als hij maar kan zijn, grotendeels dankzij de grote kameraadschap van zijn collega's. Hij geniet het meeste als de productie op volle snelheid is, iets wat hij vaak heeft meegemaakt.

- Als we echt veel te doen hebben, is het werk het leukst. Ik hou van het gevoel een hoog tempo te handhaven om ervoor te zorgen dat we volgens plan leveren.

Het is niet verrassend dat de recreatieve interesses van Sören wat rustiger zijn.

- Ik geniet van wandelen en droom ervan om eens op een dag door de velden van Zweden te zwerven. De rust en de majesteit van de vallende landschappen zijn boeiend, zegt een lachende Sören.