Nieuwe, efficiënte binnenmodule CTC EcoZenith i350

Nieuwe, efficiënte binnenmodule CTC EcoZenith i350

2017-02-01

CTC EcoZenith i350 is waarschijnlijk de meest moderne en effectieve binnenmodule op de markt. CTC EcoZenith i350 is uitgerust met ultra-efficiënte waterverwarmingstechnologie. In combinatie met bijvoorbeeld de CTC EcoAir 510M lucht / water-warmtepomp produceert het meer dan 300 liter heet water, waardoor het een van de meest efficiënte binnenmodules op de markt is.

CTC, dat sinds 1923 actief is in de industrie, is al decennia lang bekend voor de nieuwe en revolutionaire technologieën die het gebruikt in zijn warmtepompen. Het is weer tijd om een ​​nieuwe, efficiënte binnenmodule voor warmtepompen te lanceren.

"De best verkochte warmtepompen van Zweden zijn nu nog beter", zegt Mats Lindgren, directeur marketing en verkoop bij CTC. "Onze nieuwe, ultraefficiënte binnenmodule maakt onze warmtepompen efficiënter en beter, wat zich vertaalt in enorme energie besparingen voor onze klanten!

CTC EcoZenith i350 is waarschijnlijk de meest moderne en efficiënte binnenmodule op de markt. CTC EcoZenith i350 is uitgerust met ultra-efficiënte waterverwarmingstechnologie. In combinatie met bijvoorbeeld de CTC EcoAir 510M lucht/water warmtepomp produceert het meer dan 300 liter heet water, waardoor het een van de meest efficiënte binnenmodules op de markt is.

CTC EcoZenith i350 heeft ingebouwde warmtepompregeling. Om de perfecte combinatie voor een complete warmtepomp te bereiken, installeert u deze samen met een van de efficiënte CTC EcoAir 510M-520M of CTC EcoAir 406-408 lucht / water-warmtepompen. Voor degenen die liever gebruik maken van geothermische / grondbron- of meerverwarming, is CTC EcoPart 406-412 ideaal.

Dankzij nieuwe en efficiënte isolatie die minimale energieverliezen produceert en een combinatie van een van de variabele lucht/water warmtepompen, kunnen we zeer hoge SCOP-waarden bieden. Bovendien zit CTC EcoZenith i350 bovenaan het label voor energielabel. Met trots presenteren we een A+++ energieklasse voor vloerverwarming en een A / XL-classificatie voor warmwaterprestaties.

Net als onze andere producten met ingebouwde bediening, heeft de CTC EcoZenith i350 een kleuren-touchscreen met Nederlandse teksten en duidelijke symbolen. Het wordt ook geleverd met wat we 'All-inclusive' noemen: een af ​​fabriek gemonteerd expansievat, voedingskabel en primaire flowsensor. Alle elektrische bedrading wordt bovendien aangesloten op de klemmen aan de bovenkant van het product - en dat alles om ervoor te zorgen dat de installatie zo eenvoudig mogelijk is.

CTC EcoZenith i350 werkt probleemloos met het CTC Internet-accessoire en de CTC Connect-app. Met de app kunt u uw systeem rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon controleren en bedienen. U kunt bijvoorbeeld de temperatuur aanpassen of gewaarschuwd worden als het systeem om welke reden dan ook wordt uitgeschakeld ", zegt Mats Lindgren.

CTC maakt deel uit van de Enertech-groep. Hoofdkantoor en productie in Ljungby. De producten van het bedrijf worden in grote delen van Europa verkocht.