Nieuwe collega bij CTC Benelux

Nieuwe collega bij CTC Benelux

2020-10-26

Even geleden lieten we weten op zoek te zijn naar een nieuwe vertegenwoordiger voor de regio Antwerpen, Limburg, Luik, Namen, Luxemburg en Brabant. De vacature werd ondertussen ingevuld en bij deze zijn we dan ook blij onze nieuwe collega Bart De Gelas aan jullie voor te stellen. De voorbije negen jaar was Bart actief als installateur in de verwarmingswereld. Daardoor combineert hij een ruim technisch inzicht met een goede kennis van het reilen en zeilen in de wereld van de warmtepompen.

Na het zien en horen* van de CTC-warmtepompen was Bart meteen overtuigd om zijn schouders mee onder ons bedrijf te zetten en te helpen bij de verdere groei van CTC-warmtepompen in België. Installateurs, groothandels, architecten en studiebureaus kunnen voortaan bij hem terecht voor advies en ondersteuning bij de keuze van de beste warmtepompoplossing.

*CTC-warmtepompen zijn zó stil, dat je ze eigenlijk helemaal niet hoort! ;)

Vragen bij het kiezen van de juiste warmtepompoplossing? Bart helpt je graag verder! Je kan onze nieuwe Key Account Manager bereiken via:

☎ +32 472 69 01 35
✉ bart.de.gelas@ctcbenelux.comVoor vragen bij het kiezen van de beste oplossing voor een warmtepomp in regio’s West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brabant en Henegouwen kan je uiteraard terecht bij Dirk.

☎ + 32 477 77 66 17
✉ dirk.vandewynckel@ctcbenelux.com