CTC workshop: “Hoe verkoop je high-end producten, met intacte winstmarge”

CTC workshop: “Hoe verkoop je high-end producten, met intacte winstmarge”

2022-11-15

Een terugblik…

Op 26 oktober 2022 mocht CTC een 35-tal zaakvoerders, klanten van CTC, verwelkomen voor een wel heel speciale avond. Neen, het was geen uiteenzetting over de uitmuntende warmtepompoplossingen, geen bloemlezing over hoe goed (terecht) onze warmtepompoplossingen wel zijn, maar een interactieve workshop over hoe men klanten kan overtuigen om over te gaan tot de investering in een High-end warmtepomp zoals een CTC.

Yves Roelens, een gerenommeerd spreker als het gaat over verkoopstechnieken, bracht op een gestructureerde maar flegmatieke manier zijn tips en tricks aan de man zoals alleen hij dat kan. Er werd ingezoomd op diverse aspecten van het ganse verkoopsverhaal, waarbij de nadruk lag op het achterhalen van wat de klant nu echt wil, hoe je een gesprek best aanvat, hoe je de interesse vasthoudt door de juiste vragen te stellen, hoe je argumenteert op een klantgerichte manier, hoe je komt tot een, beslissing bij de klant, enzoverder…

De deelnemers vertrokken uiteraard niet met lege handen huiswaarts. Yves Roelens gaf hen nog de nodige tools mee onder de vorm van checklists en vragenlijsten waaruit ze kunnen putten in een volgend contact met hun (potentiële) klanten.