CTC Benelux breidt uit, wij verwelkomen Frédéric

CTC Benelux breidt uit, wij verwelkomen Frédéric

2021-03-10

De markt van de warmtepompen kende vorig jaar een groei van ca. 33%. Om onze gekende goede service op vlak van ondersteuning bij advies en offertes te blijven garanderen, zijn we daarom op zoek gegaan naar een nieuwe collega om ons team uit te breiden. Om de vacature in te vullen, zochten we deze keer vooral iemand die met veel enthousiasme de regio Wallonië voor zijn of haar rekening zou nemen. 

Na een korte zoektocht zijn we blij te mogen meedelen dat de vacature is ingevuld. Bij deze stellen we je dan ook graag voor aan Frédéric Giesser. De voorbije 7 jaar was Frédéric aan de slag als vertegenwoordiger in de HVAC-sector, na reeds meer dan 10 jaar ervaring opgedaan te hebben als vertegenwoordiger bij een groothandel in onze sector. Met de nodige bagage aan technische skills én een uitgebreid netwerk zal hij zijn uiterste best doen om CTC Benelux nog meer op de kaart te zetten in het Franstalige gedeelte van België.
 
Na een korte introductie van CTC tijdens de selectieronden was Frédéric ervan overtuigd dat hij bij ons aan het juiste adres was om zijn loopbaan een duurzaam vervolg te geven. Na een intensieve opleiding in België en Zweden – zodra het terug veilig is – is Frédéric helemaal klaar om ons bedrijf verder te helpen uitbouwen met aandacht en respect voor de waarden van CTC.
 
Frédéric zal het aanspreekpunt zijn voor installateurs, groothandels, architecten en studiebureaus in Waals-Brabant, Henegouwen, Namen en Luxemburg.

Vragen bij het kiezen van de juiste warmtepompoplossing? Frédéric helpt je graag verder! Je kan onze nieuwe Key Account Manager bereiken via:

☎ +32 472 04 24 22
✉ frederic.giesser@ctcbenelux.com

Een afdrukbaar bestand van de hierboven vermelde informatie kan je hier downloaden.